Informatie vers vlees

In onze vers vlees producten zitten géén geur-, kleur- of smaakstoffen!

Het gemalen vers vlees compleet, is verpakt in worsten en bevat een vitamine-premix, geschikt voor honden, katten en fretten. In deze premix is ook Taurine verwerkt, een onmisbaar bestanddeel voor de kat. Verder hebben wij ook de zgn. Mixlijn, waarin geen toevoegingen zijn verwerkt, dat is dus enkelvoudig vlees met alleen spiervlees, orgaanvlees en bot.
De wildproducten zijn hoofdzakelijk echte wildproducten en dus ook biologisch.

Wij garanderen u een op hygiëne gecontroleerde productie en bieden onze producten aan voor een betaalbare prijs.
Mocht u onze producten nog niet kennen, kunt een eerste kleine bestelling doen, die wij tegen een geringe vergoeding graag bij u thuis bezorgen.
Mocht u niet tevreden zijn over onze producten, dan kunt u met ons contact opnemen en zullen wij deze producten zonder protest retour nemen en het betaalde bedrag terug storten op uw rekening. Alleen wanneer u dat wenst kunnen wij ook een ander product aanbieden.
De voorwaarden voor retourneren zijn, dat u het in de diepvries bewaart totdat het wordt opgehaald en het niet langer dan een maand geleden is geleverd. 
Wij garanderen een constante kwaliteit, omdat wij de kwaliteit van de aangevoerde versproducten nauwlettend in het oog houden.
Heeft uw hond last van een allergie of epilepsie dan kan een uitgekiend vers vlees programma de uitkomst bieden. Een combinatie van afwisseling van enkelvoudig spier, orgaan en bot. Waar nodig aangevuld met een vitamine mix.

Brokken:
De brokken die wij leveren zijn er graanvrij en/of glutenvrij. Een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde Super Premiumvoeding voor volwassen honden.
Deze licht verteerbare voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhouding om uw hond optimaal te laten functioneren en gezond te leven.Sponsor van:

Hondenschool

Aanbiedingen

Sinterklaas 'Peper nootjes' 200 gr
Sinterklaas 'Peper nootjes' 200 gr
€5.95  €4.78
Korting: 20%

Advertentie

Pick this up