Vers Vlees CVV

Vers vlees voor honden kopen

Geeft uw hond de voorkeur aan vers hondenvoer? Dan bent u bij 'Natuurlijk Voor Uw Hond' aan het juiste adres. Wij leveren op Schouwen-Duiveland allerlei soorten vers vlees voor honden van Carnis, natuurlijke hoogwaardige kwaliteitsvoeding van Nederlandse bodem. Al het vers voer voor honden is 100% natuurlijk en draagt daarmee in hoge mate bij aan de smaak én aan de gezondheid van uw viervoeter.

Geschikt voor elke hond

Wat is het vers vlees voor de hond dat u in onze webshop aantreft precies? Carnis Vers Vlees (CVV) bestaat volledig uit pure ingrediënten van hoge kwaliteit, die ook nog eens van Nederlandse bodem afkomstig zijn. Dat zorgt voor een uitmuntende voedingswaarde en smaak, zonder dat hier schadelijke toevoegingen bij komen kijken. De versvleesproducten zijn dan ook:

  • Vrij van granen, rijst of groenten
  • Vrij van kleur- en smaakstoffen
  • Vrij van bindmiddelen
  • Vrij van premix

Kortom: enkel en alleen natuurlijke, dierlijke producten zoals vlees, organen en botten. En altijd in de juiste verhoudingen. Dankzij deze uiterst voedzame samenstelling en het feit dat u door de vele verschillende soorten goed kunt afwisselen, zorgt het vers vlees bij honden voor een ware smaaksensatie terwijl het de gezondheid van uw viervoeter sterk bevordert. Ons vers vlees maakt honden van pup tot senior en zelfs zieke dieren blij en vitaal.

Bestellen en bezorgen

Vers vlees voor uw hond bestellen is bij ‘Natuurlijk Voor Uw Hond’ bijzonder eenvoudig, snel en voordelig. Wij houden onze prijzen betaalbaar en bezorgen zelfs gratis bij besteding vanaf €100 (let wel: enkel binnen Schouwen-Duiveland en anders in overleg). Daaronder betaalt u slechts €7,50 bezorgkosten. Op afspraak is het tevens mogelijk de producten te komen ophalen bij ons in Zonnemaire. Wij hanteren vaste bezorgdagen, dus zorg ervoor dat u thuis bent en genoeg ruimte in de vriezer hebt wanneer wij langskomen.

Plaats vandaag nog uw bestelling en we komen het verse hondenvoer zo snel mogelijk bij u bezorgen. Meer weten, of wilt u een voedingsconsult van de expert? Bel naar 0111-85 28 04 of maak gebruik van het contactformulier en we helpen u met alle plezier verder.

Sponsor van:

Hondenschool

Aanbiedingen

Sinterklaas 'Peper nootjes' 200 gr
Sinterklaas 'Peper nootjes' 200 gr
€5.95  €4.78
Korting: 20%

Advertentie

Carnis advert