Over ons

Natuurlijk voor uw hond

Is een samenwerkingsverband tussen Hondenschool Frauke Kneepkens en Joost Loomans handelsfirma.

Wij kijken naar wat Uw hond nodig heeft: 

  •         Voeding / Snacks
  •         Natuur geneesmiddelen
  •         Benodigdheden
  •         Opvoeding en advies
  •         Bezorgen / afhalen

Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat de basis goed is, niet alleen qua opvoeding, maar ook qua voeding.
​Wij hebben na gedegen onderzoek, heel bewust gekozen voor het merk 'Carnis®'. Dit voeren wij voor de voedig en snacks als hoofdmerk. Een grote diversiteit aan vers en gedroogd vlees, waarbij de afkomst van de hoofdbestanddelen traceerbaar is en de dieren een goed leven gehad hebben.

Deze natuurlijke kwaliteitsvoeding wordt gemaakt met uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen. Deze zijn noodzakelijk voor een optimale vertering. Er worden geen kleur- geur- en smaakstoffen toegevoegd in de Carnis-producten.

Carnis® heeft een uitgebreide lijn aan natuurlijke voedingsproducten zoals geperste brokken, Vers vlees,  houdbare worsten, natuurlijke snacks en aanvullende voedingen, maar ook een hele lijn natuurlijke vachtverzorging en een bio reinigingsmiddel! Klik hier voor het verhaal  van Annette en John, achter Carnis.

'Natuurlijk voor Uw hond' is gevestigd in Zonnemaire op Schouwen-Duiveland. Rietdijk3, 4316AR Zonnemaire. Wij zijn alleen op afspraak te bezoeken, verder kunt u ons ook bereiken via onze Hondenschool www.fraukekneepkens.nl of via email; info@natuurlijkvooruwhond.nl bellen mag natuurlijk ook: Tel: 0111-852804.

Back


Sponsor van:

Canicross

Advertentie

Carnis advert